Dazy blir KAN

Nu är Dazy KAN, och en av Sveriges ledande digitalbyråer.

KAN är södra Sveriges största digitalbyrå med kontor i Malmö. Samgåendet med Dazy är en del av KAN:s fortsatta tillväxt där stockholmsmarknaden är ett naturligt nästa steg. Dazy kommer att byta namn till KAN och arbeta fullt ut i KAN:s organisation. KAN har tidigare förvärvat den stockholmsbaserade digitalbyrån Winston, och medarbetarna därifrån kommer den 1 september att flytta in hos Dazy och tillsammans blir vi 40+ medarbetare som bildar KAN:s stockholmskontor.

Dazys ledning, samtliga medarbetare, kunder och erbjudande är kvar i den nya organisationen, och vi sitter kvar på Västgötagatan 7. Det betyder att vi jobbar på som vanligt, men nu med ännu fler kompetenser och starkare resurser. Tillsammans kan vi erbjuda ca 150 av Sveriges allra mest kunniga talanger när det gäller strategi, kundupplevelser, UX-design, teknisk utveckling, rörlig media, digital design, marknadsföring och mycket mer.

Varför går Dazy ihop med KAN?

Vår ambition har alltid varit att växa och utveckla Dazy som byrå och vi har vuxit organiskt genom åren. Vi har inte aktivt sökt efter en partner men varit öppna för möjligheten att gå samman med ett annat bolag under förutsättning att det är en riktigt bra match där ett plus ett blir tre. Vi är övertygade om att det är värdefullt och utvecklande för oss att få fortsätta den här resan tillsammans med en större byrå som kan bidra med värdefulla erfarenheter från att ha gjort en lyckad tillväxtresa.

Att gå samman med KAN innebär en ny era för oss. Det är en ära att få representera en så fin byrå som KAN i Stockholm och vi ser många fördelar med att gå från 30 till ca 150 kompetenta kollegor. Vårt sikte är inställt på att göra KAN till en lika självklar och namnkunnig aktör i Stockholm som i Skåne.

Läs mer om KAN på kan.se