Dazy i förvandling

Det är en häftig känsla att vara en del av världshistoriens största mänskliga beteendeförändring, och det vilar även ett ansvar på oss att utvecklingen går åt rätt håll. Det är en bransch som är under ständig förändring, så vi som jobbar med detta måste hänga med och gilla att lära oss nytt hela tiden. Vi måste också vara nyfikna på olika typer av verksamheter/branscher och sätta oss in i våra kunders affärsidéer och utmaningar.

Under året har det hänt extra mycket på Dazy. Vi har många nya, spännande kunder och uppdrag vilket sätter allt högre krav på oss.

Dazy har fått en massa sköna, nya medarbetare!

Först in var Mia Engström, som började på Dazy i maj. Mia har ca tio års erfarenhet av projektledning från större byråer som Cloud Nine och DDB, samt som Marketing manager på Samsung Electronics. Mia är certifierad SCRUM Master med utbildning från Berghs SOC.

I september började Charlotta Baltazar på Dazy. Även hon har många års erfarenhet av projektledning på större byråer som DDB, Söderhavet och River. Charlotta är certifierad SCRUM Master med utbildning i interaktionsdesign och har även jobbat som både frontendutvecklare och UX-designer.

Vi har  även anställt en strategisk client manager som heter Johan Magnusson, och som började hos oss i oktober. Johan kommer direkt från Nordic Morning och har över 20 års erfarenhet av digitalt från små och stora byråer, har också drivit egna byråer samt är certifierad SCRUM Master. Johan ersätter Jimmy, som efter lång och trogen tjänst slutar på Dazy i mitten av november.

Vi har anställt en senior Design director vid namn Ferdinand Kjellin. Ferdinand kommer senast från DDB House och har tidigare drivit produktionsbolaget The Brewery. Ferdinand har över 20 års erfarenhet av branschen och förstärker vårt kreativa team med konceptutveckling, UX/UI och mycket mer.

Vi välkomnar Victor Kilander, som UX-frontendare. Victor är en skön kille som kommer direkt från byrån Making Waves och stärker oss både i design och frontendutveckling.

Senast in är Måns Lindhagen, en senior konceptutvecklare som jobbat många år på Nordic Morning. Med Måns erfarenhet och kompetens kommer vi höja kvaliteten på uttryck och varumärkesstrategi ytterligare.

Hubspot Guldpartner

Dazy har nu varit Hubspotpartner sedan våren 2018 och har i  höst blivit Guldpartner. Fler och fler företag upptäcker detta kraftfulla verktyg som kombinerar marknad och sälj i en modern metodik som kallas inbound marketing.

Dazy skapar varumärken, på riktigt

Vi har under alla år hjälpt företag med deras grafiska profiler, det sitter tätt ihop med webbplatsen och övrig digital kommunikation. Under det senaste året har vi växlat upp ytterligare och tagit oss an flera större varumärkesuppdrag och börjat ta fram kompletta kommunikations- och varumärkesplattformar med fina resultat.

Dags för Årets Byrå igen

För tredje året i rad är vi med i Årets Byrå, en branschstudie av Regi där man bland annat mäter vad byråkunder uppskattar och efterfrågar.  Detta ger oss mycket värdefulla insikter i vad vi gör bra, kan göra bättre och vad vi ska fokusera på. Några frågor i undersökningen genererar poäng till byrån som presenteras på galan Årets Byrå i februari. Vi strävar efter en pallplats, vilket vi varit nära tidigare år.

Vi har vuxit ur vår lokal

Det är drygt två år sedan vi flyttade in i den nuvarande lokalen i Skrapan. Då var vi 13 personer, nu är vi 25 och växer vidare. Vi kommer därför att flytta till en större lokal på Södermalm under våren 2020.

 

Välkomna alla! ?☀️?

Hör av dig till mig om du har några frågor eller synpunkter!


Fredrik Colling
[email protected]
070-6248062