Vad är Hubspot?

De flesta som jobbar med sälj och marknadsföring har hört talas om Hubspot. Det är ett av de snabbast växande verktygen, även i Sverige.

En av de främsta styrkorna med Hubspot är att företagets sälj-, marknads, och kundserviceavdelningar alla kan arbeta i samma verktyg. Det innebär att kunderna alltid hanteras i Hubspots CRM, där man i en tidslinje kan följa kundens kundresa steg för steg, från första interaktion till nöjd kund. Att man slipper flytta kunden mellan olika CRM och verktyg medför minimalt med manuell handpåläggning, migrationer och möten, och därmed snedsteg som kan leda till missnöjda kunder.

Hubspot består av ett antal ”hubbar”, med CRM (kontaktdatabas) i centrum;

  • Marketing
  • Sales
  • Service
  • Operations
  • CMS

Hubbarna kommer i storlekarna Free, Starter, Professional och Enterprise.
Det finns även olika ”bundles”, förpackade kombinationer. Hubspot är en plattform att växa med, och är skapad för tillväxt. Man kan alltså börja med en av hubbarna gratis, med ambitionen att, när behovet blir stort nog, kunna addera funktionalitet i takt med sin tillväxt.

Hubspot är till synes ett enkelt verktyg, och ambitionen är att vara det mest användarvänliga verktyget på marknaden, men låt inte enkelheten bedra för under huven döljer sig en stor mängd funktioner och möjligheter. För att se de vanligaste funktionerna och tillämpningarna, ladda ner vår guide nedan.

Få en komplett guide till Hubspot

Ladda ner vår guide, där vi beskriver vad Hubspot är och vad verktyget innehåller.
Klicka på bilden för att ladda ner guiden.

Vad är Hubspot?

Hubspot

Hubspot är ett av världens främsta martech-verktyg

KAN – certifierad Hubspotpartner

Sedan 2017 är vi på KAN agency partner till Hubspot. Det innebär att vi hjälper er att välja rätt nivå på tjänsten, onboarda er och sätter upp de tekniska bitarna för att ni ska komma igång. Därefter är vi er partner inom allt ni behöver inom inbound marketing och Hubspot, webbplatsen, annonsering med mera, så ni slipper ha all kompetens inhouse eller anlita flera olika konsulter.

Läs mer om KAN som Hubspotpartner här.