En fjärdeplacering i Årets Byrå

Det var en härlig tillställning Resumé och Regi anordnade i går, när 154 byråer inom 15 olika kommunikationsdiscipliner träffades för prisutdelning. Det var första gången Dazy ställde upp och vi landade på fjärde plats.

Byråerna som kvalificerades i kategorin (digitalbyråer med 7-25 mkr i omsättning) var Actionist, Construct IT, Dazy Digital, Fröjd, IVEO, Kodamera, Milou, Mina Bästa Polare, Triggerfish, Webbyrån Petra, Wilson Creative samt Winston. Av dessa nominerades sju byråer.

I år vann IVEO, som är ett gäng trevliga killar med stark teknisk kompetens, som bland annat jobbar med EpiServer och avancerade tekniska integrationer. Vi gratulerar IVEO till ett bra jobb!

För oss på Dazy är det otroligt inspirerande att vara med i denna branschstudie. Inte bara för att vi träffar branschkollegor och får höra hur de arbetar, utan studien innebär också ett intensivt arbete med det underlag som vi erhåller, med insikter om vad vi är starka på samt vad vi behöver vässa ytterligare. Arbetet pågår och vi upplever att vi redan har tagit stora steg för att tillgodose våra kunders förväntningar!

Ett citat från en av våra kunder:
”Blir alltid ett resultat över förväntningarna”

Nästa år är redan här och Dazys verksamhet har utvecklats rejält sedan perioden som undersökningen avser. Vi vill rikta ett varmt tack till alla de kunder som besvarade alla frågor i undersökningen!