Årets julfest – en något otraditionell historia

Traditioner i alla ära, men i år bestämde vi oss för att testa något nytt. Julfesten hölls på asiatiska Kasai, där vi bjöds på upplevelser utöver det vanliga. Varför bara äta, när man kan äta, dansa och underhållas samtidigt?

Det är svårt att tro att ytterligare ett år snart är till ända, men nu närmar sig julen i rasande fart. Och får vi välja så skulle tiden kunna gå liiite långsammare, men en Dazy tackar aldrig nej till jul eller firande. Framför allt inte julfirande. Så när årets julfest ägde rum häromdagen var alla lite extra dansglada och hungriga.

Det enda vi hade fått veta var att vi skulle till den asiatiska restaurangen och klubben Kasai, och att vi hade en något annorlunda upplevelse att vänta oss. Och nog bjöd kvällen på överraskningar! Stämningen var hög redan när vi kom, men halvvägs in i vårt väldigt otraditionella julbord höjdes musiken och showen drog igång. Fantastiska sångerskor, eldslukande män med drillstavar så färgsprakande att Star Wars-svärden känns ynkliga och en saxofonist som fick hela stället att dansa. För jo, sittdansen började innan vi hunnit äta klart. Svängig musik och dansglada Dazys kan inte resultera i något annat än en svängom. Så snart sista tuggan var svald var hela gänget uppe och dansade av sig maten.

Nu lägger vi i sista växeln och gasar på med alla pågående projekt innan vi tar lite välförtjänt julledighet!

/Dazy-gänget