Dazy flyttar till ny, större lokal!

Halva Dazy var på förhandsvisning av vår nya lokal

För tio år sedan var vi en liten webbyrå på tre personer som flyttade upp i Skrapan. Nu är vi en fullservice digitalbyrå på drygt tjugofem personer och får inte längre plats här uppe. Efter idogt letande under hösten har vi äntligen skrivit på för en lokal som uppfyller våra kriterier.

Den 1 maj flyttar vi in på Västgötagatan 7, fastigheten på andra sidan gatan helt enkelt. I vår nya lokal har vi plats att växa till över 50 medarbetare, men målet är främst att få bra luft, kreativa ytor, studio, tillräckligt med mötesrum och även ytor för spel och annat kul som känns som ett krav för en byrå. Under hösten kommer vi att planera för hur vi ska styla lokalen så det känns att man kommer till en inspirerande och välkomnande digitalbyrå.

Ja, vi får göra avkall på Stockholms bästa utsikt, men det är det värt då alla kommer få gott om space och vi får möjlighet att få fler sköna kollegor på Dazy. Att stanna kvar i samma område känns rätt, vi har skaffat oss traditioner som att äta fredagsburgare på vårt stamhak och vi känner oss helt enkelt hemma i området.

Våra kunder och vänner kan se fram emot en inbjudan till inflyttningsfest framöver! 🙂

Fråga chans på oss

Söker ni en digital samarbetspartner?
Ring oss på 08 – 545 633 00 eller maila till hej@dazy.se. Vi hörs!