En härlig start på 2017

Året har knappt hunnit börja och redan har mycket hänt. De spännande kunder och projekt vi arbetar med kräver att vi går all in med vår kompetens och det är härligt att se hur vårt team utvecklas och skapar magi. Inom kort kommer ett par stora sajter lanseras som vi är mycket stolta över, och fler är på väg!

Apputveckling

En nyhet för i år är att vi nu har samlat ihop kompetens till att utveckla appar. Läs mer om vår apputveckling här. Detta ligger i linje med att bredda vårt tjänsteutbud och är ett viktigt komplement i vårt fullserviceutbud.

En förbättrad process

På vår kickoff i fjällen kickstartade vi den arbetsprocess som vi nu arbetar i. Den innefattar bland annat en tydligare överblick i var vi befinner oss i en produktion, ett nytt arbetsverktyg samt tydligare kommunikation internt och gentemot kund. Vi ser redan att detta lyfter kvalitet och effektivitet vilket bland annat kommer leda till ännu gladare kunder.

Vi flyttar till Stockholms läckraste lokal

Den kanske största nyheten, åtminstone för oss själva, är att vi efter ca 8 år tillsammans med reklambyrån Dorian Mabb nu flyttar till en egen lokal. Inga flyttfirmor kommer behövas då lokalen ligger 10 meter från där vi sitter idag, på samma plan i Skrapan. Tillträde är 1 maj så nu planeras inredning och möblering. Målet är så klart att skapa en riktigt fräsch, inspirerande och kreativ miljö.

Vi söker fler talanger

Under året kommer några rekryteringar att ske i takt med att vi får fler och större kunder med höga ambitioner. Exakt vilka roller vi kommer att tillsätta klurar vi på, det vi vet med säkerhet är att vi kommer söka skillade och sköna människor med lång erfarenhet och/eller gudomlig portfolio.