Från webbyrå till digitalbyrå

Vi är i en spännande omvandling, från webbyrå till digitalbyrå. Denna förvandling påbörjade vi redan för några år sedan men känner oss nu mogna för att kommunicera det.

Omvandlingen har skett gradvis och målmedvetet, från att för några år sedan producerat hemsidor till att i dag vara digitala rådgivare med seniora webbutvecklare, designers, internetmarknadsförare och innehållsproducenter. Vi är idésprutor som baserar våra förslag på dataunderlag och uppnår mätbara mål med de lösningar vi tar fram. Vi skapar content i form av konceptcopy, foto, video, 3D, illustrationer, animationer etc. Vi utvecklar avancerade webbplatser, appar och system.

Förra året omsatte vi 12,4 mkr och kommer detta år att landa på runt 15 mkr. Från att ha hyrt in oss i andra hand har vi detta år skaffat oss en egen lokal med plats att växa i, och vi växer för fullt. Med egen lokal har vi fler möjligheter att utforma vår verksamhet, branda oss och göra vad vi vill helt enkelt.

Vi byter namn till Dazy Digital!

När bolaget startades 2001 var verksamheten fokuserad på grafisk design och namnet Vektorgrafik återspeglade just en liten, grafisk verksamhet. Sexton år senare med sjutton medarbetare i en bredare verksamhet känns inte längre Vektorgrafik rätt och vi känner att vi måste gå vidare. Efter en lång process har vi äntligen landat i ett namn vi känner oss bekväma med; Dazy Digital AB.

Vi är utnämnda till Gasellföretag

Passande i vårt skinnömsande har vi fått reda på att Dagens Industri ger oss titeln Gasellföretag. Läs mer om det här

Fråga chans på oss

Söker ni en digital samarbetspartner?
Ring oss på 08 – 545 633 00 eller maila till hej@dazy.se. Vi hörs!