Hallå där, Benjamin!

Truppen växer och det är dags att välkomna vår nya digitala marknadsförare, Benjamin, till gänget. En målfokuserad kille med öga för konverteringsoptimering och annonsering – precis vad vi behöver!

5-stjärnig service

Benjamin inledde sin karriär som kock i flottan och på två restauranger i Stockholm. Senare väntade några år som steward på ett arabiskt flygbolag, innan han landade på Grand Hôtel som room service-ansvarig. Han började studera Hotel Management och fick upp ögonen för marknadsföring.

– Man kan binda en röd tråd genom alla mina yrken; fina flygbolag och Sveriges bästa hotell, jag har alltid velat jobba med att ge en helhetsupplevelse från start till slut. Som kund vill man alltid bli sedd och få en 5-stjärnig service.

Digitalt snille

Därefter arbetade Benjamin ett par år på en digitalbyrå och han ser många likheter mellan den nuvarande branschen och sina tidigare områden. Den gemensamma nämnaren är att upprätthålla goda relationer och ge en oslagbar upplevelse. Här på Dazy kommer Benjamin att ägna sig åt digitala strategier och sköta den digitala marknadsföringen för våra kunder inom kampanjer och annonsering.

– Jag kommer se till att rätt mätning är uppsatt för respektive kund, för att kunna konverteringsoptimera och höja våra kunders mål i konverteringar.

Familjen, Djurgården och båtliv

Benjamin är yngst i en syskonskara av fem och tillsammans med flickvännen umgås han ofta och gärna med sin stora släkt. Det blir många goda middagar och då gärna italienskt. Han är en inbiten Djurgårdssupporter som vurmar för det sociala och gemenskapen kring fotbollen. En ledig dag tycker han om att påta i den lilla trädgården eller ta en tur i båten.

– Vi har en liten motorbåt alldeles där vi bor i Tyresö. Vi brukar åka runt till småöar, fiska eller hälsa på vänner i Nacka.

Välkommen till oss, Benjamin!