Nu kickar vi igång hösten!

Förra veckan sparkade vi officiellt igång hösten på Dazy med en riktig kick-off. Fulltankade med insikter och inspirerande mål är vi redo att ta oss an en (än) mer hälsosam, produktiv och utvecklande termin.


Vi gillar hösten. Och vi älskar kick-offs! (Hur kan man inte?) Och i förra veckan var det äntligen dags för just vår höstkick-off.

Dagen inleddes med ett lagom energiskt danspass där alla smågenerade Dazys fick skaka loss efter bästa förmåga och ladda upp lite energi. Förvånansvärt effektivt, faktiskt! En liten dans här och där under arbetsveckan kan vi absolut rekommendera.

Därefter fick vi en lektion i vikten av vardagsmotion och rörelse under arbetsdagen. Visste du till exempel att snittiden för stillasittande i Sverige är nio timmar per dag?! Men att välja trapporna oftare (hurra, vi sitter på våning 22), stå upp när du arbetar eller bara göra några benböj vid skrivbordet gör underverk för både kropp och knopp.

Vi varvade ner med några yogaövningar och upptäckte hur snabbt och enkelt det är att ladda om med ny energi när kroppen är stel och hjärnan trött efter en dag framför datorn.

Förutom hälsotemat blev vi även utbildade av författaren och föreläsaren Thomas Eriksson. Under sin föreläsning Omgiven av idioter lärde han oss om olika beteendetyper och hur man bäst bemöter dessa. Det bjöds på många skratt och en rejäl dos igenkänningsfaktor!

Våra nya kommunikationsinsikter kom sedan väl till pass när vi styrde kosan mot Kastellholmen. Där delades vi upp i lag för att på begränsad tid hitta så många dolda objekt och svåridentifierade kontrollpunkter som möjligt. Varje lagledare fick med hjälp av karta och komradio guida gruppen till rätt ställen, vilket visade sig vara ett inte helt enkelt uppdrag. Men desto mer givande och underhållande!

Kick-offen avslutades med trerättersmiddag ombord på en restaurangbåt där vår vd Fredrik höll ett peppigt tal om den resa vi har gjort på kort tid. På bara ett år har Dazy-klanen vuxit från 13 till 22 medarbetare. Stort, tycker vi! Och vi kan alla skriva under på att vi är tacksamma över att vara en del av det här härliga gänget.

Hösten, nu kör vi!

/Dazygänget