Välkommen, Emma!

Japp, det kommer fler. Våren har minst sagt inneburit en riktig boost för Dazy och vi är så glada att även kunna förstärka copy-teamet. Med en stor dos nyfikenhet, ett skarpt öga för språk och erfarenhet från kundsidan har dalatjejen Emma snabbt blivit ett uppskattat tillskott i gänget.

Textälskare med kunden i fokus

Emma har skrivit så länge hon kan minnas och sin första tid som copywriter tillbringade hon som praktikant på en kommunikationsbyrå, därefter bar det av till marknadsavdelningen på Linas Matkasse. När längtan tillbaka till byrålivet blev alltför stor, hittade hon hit till oss på Dazy. Det är vi väldigt glada över, och ser fram emot att ta del av de kunskaper som Emma har att dela med sig av.

– Jag har med mig många tankar från kundsidan och med den erfarenheten kan jag lättare sätta mig in i kundens perspektiv och vad som krävs för att göra kunden nöjd.

Dalkulla i hjärtat

Emma testar gärna nya saker, och nyfikenheten tog henne hela vägen från Borlänge till Stockholm, via Norge för jobb och Uppsala för studier i medie- och kommunikationsvetenskap.

– Jag stortrivs i Stockholm och att bara kunna strosa runt och upptäcka nya ställen, caféer och butiker. Men längre från familjen i Borlänge flyttar jag nog inte, jag är alldeles för hemkär!

Nyfiken, aktiv och grön

Viljan att upptäcka nytt får också Emma att prova på en hel del olika aktiviteter. I år har hon hunnit ta två gröna kort i repklättring respektive golf, och även yoga är något som hon fastnat för allt mer. Det är i dessa fritidsintressen som hon menar att hon hämtar inspiration och energi.

– Både golfen och klättringen ger mig en riktig frihetskänsla. Jag är i mitt esse när jag tar mig uppför klätterväggen eller får till en drömträff på bollen, då känner jag mig on top of the world!

Fråga chans på oss

Söker ni en digital samarbetspartner?
Ring oss på 08 – 545 633 00 eller maila till hej@dazy.se. Vi hörs!