Välkommen Johanna!

Efter en märklig pandemitid där mycket varit pausat märker vi att efterfrågan på digitala tjänster är högre än någonsin. Därför är vi så glada att få välkomna Johanna Alverbratt, vår nya efterlängtade strateg.

Analytisk och nyfiken

Vetgirig, ifrågasättande och intresserad av kommunikation och människor var planen att bli journalist. Det blir inte alltid som man tänkt sig, och tur är väl det. Johanna halkade istället in i byråvärlden som copy och där såddes ett frö.

– Jag insåg snabbt att min passion är att få grotta ner mig i kundens affär och identifiera problem och lösningar samt förstå beteenden när det kommer till målgrupp, marknad och omvärld.

Bred erfarenhet av strategi

Johanna har studerat både på Berghs och Medieinstitutet där hon läst projektledning och digital strategi. Hon kommer senast från Sandvik Coromant där hon arbetat som Content Marketing Specialist och projektledare. Dessförinnan har hon arbetat som digital strateg och projektledare på Appelberg och DigitasLBi. Hon har nästan uteslutande arbetat med B2B och med allt från stora globala företag till mindre organisationer.

– Det bästa med mitt jobb är att identifiera och lösa problem tillsammans med människor som kan sin grej!

På Dazy kommer Johanna arbeta som digital strateg och vi märker redan att Johanna är en person som får saker att hända!

– Nu senast kommer jag från kundsidan men det känns helt rätt för mig att vara tillbaka i byråvärlden! Det känns väldigt roligt och lyxigt att jobba på en byrå som faktiskt gör allt från varumärke, analys och strategi till koncept, webbutveckling och digital marknadsföring.

Kulturintresserad långdistanslöpare

Även på hemmaplan tycker Johanna om att ha många bollar i luften. När hon inte hjälper kunder och roddar projekt på Dazy hittar man henne inte sällan i löpspåret. Långa löpturer varvas med kultur i olika former. Resor och mat är andra stora intressen.

– Jag har en rätt bred smak och läser allt från Knausgård och Norén till GW Persson och Kerstin Ekman. När det kommer till musik är det också en salig blandning. Under löpturen blir det ofta 90-tals techno/disco och i hemmet Leonard Cohen, Frida Hyvönen eller varför inte Belle & Sebastian?

Varmt välkommen till oss Johanna!