Välkommen My!

Äntligen är hon här! Vår nya copywriter My. Med lång erfarenhet som redaktör och konsult inom content marketing förstärker hon vårt copy-team. När hon inte trollar med ord och skapar slagkraftig kommunikation spenderar hon gärna tid på hästryggen, ute i naturen eller på Södermalm. Och när ingen ser dansar hon loss till hög musik.

Journalistik, copywriting och lite hållbarhet

Innan sin första vecka på Dazy arbetade My som frilansande konsult inom content marketing för bland annat Spoon och Oh My. Hon har även hunnit samla på sig erfarenhet som webb- och tidningsredaktör. Och mellan en utbildning inom journalistik och uppdrag som copywriter hann hon dessutom ta en sväng inom hållbarhet.

– Jag bryr mig om världen och insåg att hållbarhet var något jag ville lära mig mer om.

De tre k:na – kommunikation, kreativitet och kraft

Efter sina studier i hållbarhet fortsatte My på skrivarspåret. Det är vi väldigt glada för! På frågan om vad som är det bästa med att arbeta som copywriter, svarar hon möjligheten att kombinera en sak med flera. Att få uttrycka sig i ord, nå ut till människor och se vad man kan åstadkomma med kommunikation.

– Jag älskar att leka med språk och se hur man kan påverka, lyfta och hjälpa företag att utvecklas med hjälp av smarta och skarpa formuleringar.

Solhälsningar, tölt och stora doser nyfikenhet

När hon inte spenderar sina dagar med oss i Skrapan finns hon i stallet, i yogasalen eller ute i skärgården. Och är hon inte där, hittar du henne förmodligen i soffan med en bok eller nysläppt dokumentär. För det är också något hon har en kärlek till – att aldrig sluta utvecklas och alltid lära sig mer.

– Jag är en väldigt nyfiken person och vill hela tiden se mer och lära mig nytt.

Välkommen My. Vi är så glada att du är här!