Vi säger välkommen igen – denna gång till Michell!

Vi har gjort det igen – rekryterat! Dazy fortsätter att växa och senast in i gänget är Michell. Han är designer och förstärker vårt kreativa team med flera års erfarenhet från både digitalbyrå och reklambyrå.

En strukturerad typografientusiast

Michell kommer senast från Bombayworks, och innan det spenderade han flera år på digitalbyrån A New Dialogue och ett par år på reklambyrån Ek & Gren. Han har en förkärlek för struktur och skapar helst till tonerna av snabb rock eller punk.

– Om jag behöver fokusera sätter jag på första albumet av Metallica. Det är snabbt, lite stressigt och ganska hårt. Jag följer den rytmen i jobbet.

Han förkovrar sig i typografi och drivs av att förenkla det som är svårt. Förutom kreativiteten, handlar hans arbete som designer också till stor del om psykologi.

– Det handlar om om att sätta sig in i hur andra tänker, påverkas och hur de därför också ska tilltalas.

Någonstans mellan San Fransisco och Manchester

Född i Göteborg, uppvuxen i Stockholm, studerat i Trollhättan och nu bosatt i Skärmarbrink. Han har bilat längs med Highway 1 i Kalifornien, gått på sitt livs första NHL-match i Washington och ätit sin godaste lobster roll någonsin i Georgetown. Då och då flyger han till Manchester, främst för musikens skull men också för en och annan pub. När han inte reser eller spenderar sina dagar på Dazy spenderar han gärna tid på Södermalm – eller med Fantasy Football.

Från rock och boktryckarkonst till interaktiv fotboll

Fantasy Football är en interaktiv tävling där man skapar sitt eget lag utifrån verkliga spelare.
Michell har tagit fram ett av alla de miljontals lag som är med. De brittiska klubbarna spelar sedan på riktigt på helgerna. Och för varje uttagen spelare som gör mål eller håller nollan får Michell poäng.

– Fantasy Premier League heter det. Man tar ut en startelva med målvakt, backar, anfallare och så. Spelet pågår under 38 veckor, och målet är att jag ska vinna över mina kompisar som också har varsitt lag.

Välkommen Michell!