Digital marknadsföring

Med digital marknadsföring hjälper vi er nå era affärsmål

Dazy hjälper företag med growth marketing, vilket innebär att man analyserar, samlar insikter och optimerar. Genom att analysera data kan vi marknadsföra era tjänster och produkter med mätbar effekt och ROI. Bland annat genom Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Ads, banners och via traditionella kanaler.

Google Ads

Google Ads, tidigare Adwords, är de annonser ni ser när ni söker på Google, över och under det vanliga sökresultatet (organiska listan). Annonsering via Google Ads syns även på tusentals andra webbplatser i det så kallade söknätverket där till exempel YouTube ingår.

Det finns flera anledningar till att Ads bör vara en del av er digitala strategi, som exempelvis att ni bestämmer exakt vilka sökfraser era annonser ska visas på och vilken plats användaren befinner sig på. Det innebär att annonserna blir mer personliga och motsvarar vad användaren letade efter.

Dazy är Certifierade Google Partners med lång erfarenhet och vet hur man utformar kostnadseffektiva Googlekampanjer för att öka våra kunders konverteringar.

Facebook & Instagram-annonsering

Facebook har blivit ett självklart val att inkludera i sin digitala strategi där man kan skräddarsy grafiska och interaktiva annonser för sin målgrupp. Genom Facebook Business Manager väljer man att annonsera både på Facebook och Instagram vilket ger maximal effekt av sin kampanj.

En stor fördel med Facebook och Instagram-annonsering är möjligheten att kombinera grafiskt och redaktionellt innehåll efter vad användaren är intresserad av och på så sätt leverera ”lättsmälta” annonser som tilltalar just rätt målgrupp.

Dazy Digital har lång erfarenhet av effektiva Facebook & Instagram-kampanjer med stor genomslagskraft i olika branscher.

Content marketing & redaktionellt innehåll

Detta är den marknadsföringsmetod som kanske är mest långsiktig. Lyckas man bygga upp en stor mängd redaktionellt innehåll är det ett kraftfullt verktyg för att nå ut med sina budskap och stärka ett varumärke på lång sikt. I kombination med sociala medier och annonsering kan detta ge effekt även på kort sikt.

Business inquiries

Berätta om era utmaningar för oss, vi har erfarenhet från hundratals case och kan guida er i era vägval.