Certifierad Hubspotpartner i Stockholm

KAN är en certifierad Hubspotpartner som hjälper företag att växa med inbound marketing i Hubspot, från start eller mitt i resan.

Hubspot är en av världens mest populära martech-plattformar. Hubspot innehåller en stor mängd smarta och lättanvända funktioner, uppdelat i CRM (kontaktdatabas), Marketing (marknadsföring), Sales (säljverktyg), Service (kundtjänst) och CMS (webbplats) För att lyckas med Hubspot krävs att man har kompetens inom design, contentproduktion, SEO/SEM och marketing automation bland annat. För det mindre eller medelstora företaget kan det vara mer ekonomiskt att anlita en partner som KAN, snarare än att anställa ett inhouse-team eller anlita flera olika nischaktörer.

Vill du veta mer om vad Hubspot är? Läs först Vad är Hubspot?

Har ni behov av följande?

  • Onboarding i Hubspots olika verktyg
  • Strategi med inbound marketing
  • Unik design med hög kvalitet
  • Copy, foto, video, illustrationer, animationer
  • Sökmotoroptimering, annonsering och rapportering
  • Skräddarsydd webbproduktion i Hubspot CMS eller WordPress
  • Löpande support

KAN är en fullservicebyrå med kompetenserna ovan, och många fler.
Kontakta oss, vi älskar att prata Hubspot!

Vad är Hubspot?

Det är skillnad på inbound och inbound

Långsiktig och lyckad inbound marketing med Hubspot kräver en bredd av kompetenser. Att vara bevandrad i Hubspots verktyg och inbound marketing som princip är en förutsättning för att man ska kunna komma igång, men design, copy, bild/video, digital marknadsföring, webbutveckling och webbstrategi krävs för att ta inbound till en högre nivå.

Fler och fler företag upptäcker inbound marketing, vilket innebär att även denna relativt nya metodik kräver att man sticker ut från mängden. Vi på KAN tror att man sticker ut bäst genom kvalitet. Med en bättre strategi, mer inspirerande design och mer genomtänkt content och marknadsföring skiljer man agnarna från vetet.

Artikel: Det bästa verktyget för sälj- och marknadsavdelningar »


KAN är Certified Hubspot Platinum Agency Partner.

Business inquiries

Berätta om era utmaningar för oss, vi har erfarenhet från hundratals case och kan guida er i era vägval.