Koncept & branding

Skapa ett varumärke dina kunder vill vara en del av

”Vi är så himla nöjda och stolta över det jobb ni har tagit fram för oss. Mitt i prick verkligen! ”

 

– Johanna Mangsbo, Marketing Director / Mercur Solutions AB

Varumärkesplattform är grunden till all er kommunikation

Hur vill ni att era kunder ska känna när de kommer i kontakt med er produkt, tjänst eller organisation? Ladda ert varumärke med intryck, associationer och förväntningar som gör avtryck.

I en tid då information strömmar i överflöd blir det allt viktigare att särskilja sig. De företag som lyckas med det är de som har ett starkt koncept, med ett tänk bakom som skapar rätt känsla hosrätt kunder. Ett varumärke och budskap som får företaget att sticka ut genom att vara unikt och sammanhållet.

Genom att etablera en stark, enhetlig och känsloskapande bild av företaget, som återspeglas i allt ni gör internt och externt, ökar chansen att attrahera rätt målgrupp och behålla kunder som blir er trogna för en lång tid framöver.

Ett varumärke byggs av mottagarens samlade associationer till och intryck av en produkt, tjänst, idé eller organisation.

Varumärkesplattform

En varumärkesplattform är A & O för att kunna arbeta vidare med kommunikationsplattform och marknadsföringsstrategi. Syftet med plattformen är att skapa en samlad syn på varför, hur och vad man kommunicerar. Utan en varumärkesplattform riskerar man att fokusera på fel saker och ge ett spretigt intryck.

En varumärkesplattform innehåller er vision, affärsidé, brand story med tillhörande “why”, era kärnvärden, ert varumärkeslöfte och era kommunikativa mål (hur ni vill att era målgrupper ska uppfatta er), värderingar och positionering.

Ett visuellt koncept växer fram.

Vi hjälper er med varumärkesplattform, branding och koncept genom arbete med:

  • Vision
  • Värderingar
  • Varumärkeslöfte
  • Visuell & textuell framtoning
  • Tonalitet
  • Helhetserbjudande

Oavsett var ni befinner er i processen kan Dazy hjälpa er – från ax till limpa, eller från deg till limpa. Hör av er så sätter vi ihop ett förslag på upplägg.

Business inquiries

Berätta om era utmaningar för oss, vi har erfarenhet från hundratals case och kan guida er i era vägval.