Webbutveckling

Strategisk webbutveckling som skapar verklig kundnytta

En modern och välutvecklad webbplats är snabb, skalbar och en effektiv hjälp i er strävan att nå era mål. Vad vill ni uppnå med er webbplats? Vi hjälper er med webbutveckling för alla syften.

Webbutveckling med fokus på nytta

Dazys utvecklare har erfarenhet av och kunskap inom ett stort antal tekniker, ramverk och plattformar, bland annat WordPress, Laravel, Drupal och HubSpot. Men vi hänger inte gärna upp oss på specifika CMS, eftersom många av våra kunder efterfrågar ramverk och tekniker som är anpassade efter just deras behov.


Tillväxt och utveckling ser olika ut beroende på verksamhet, och därför utvecklar vi webbplatsen så att den passar era specifika behov och önskemål. Vi strävar alltid efter att skapa lukrativa och långsiktiga lösningar åt våra kunder, och utformar webbplatsen ur strategisk, teknisk och användarvänlig synpunkt för att uppnå de övergripande mål ni har med sajten.

Målet med er webbplats


Men innan ni skrider till verket och upphandlar en ny webbplats bör ni däremot vara överens om 
varför ni gör det. Det här är något vi alltid rekommenderar våra kunder att tänka igenom: Vad är det ni vill uppnå med sajten? Hur vill ni att den nya webbplatsen ska hjälpa er? Vilka resultat hoppas ni kunna åstadkomma genom den? Ju tydligare och mer enhetligt syfte, desto bättre resultat.

Läs mer om hur vi arbetar med webbutveckling.

Ett urval av den utveckling vi kan hjälpa till med:

  • Webbutveckling i WordPress, HubSpot, Drupal och flertalet andra CMS
  • Specialanpassade och egenutvecklade CMS
  • Integrationer mot andra system
  • Betallösningar/e-handel
  • Systemutveckling, t.ex. intranät eller projekthanteringssystem
  • Apputveckling


Dazy hjälper er att utveckla en webbplats som omvandlar besökare till leads, med hjälp av digital strategi, koncept, design och kommunikation. Hur? Hör av er så berättar vi!

 

HubSpot-sajt till Stratsys

Fråga chans på oss

Söker ni en digital samarbetspartner?
Ring oss på 08 – 545 633 00 eller maila till hej@dazy.se. Vi hörs!