Webbutveckling

Webbutveckling för affärsnytta

En modern och välutvecklad webbplats är snabb, skalbar och en effektiv hjälp i er strävan att nå era mål. Vad vill ni uppnå med er webbplats? Vi bygger webbplatser i den senaste tekniken och i populära CMS med fokus på er affär.

Webbutveckling anpassad för era behov

KAN:s utvecklare har erfarenhet av och kunskap inom ett stort antal tekniker, ramverk och plattformar, bland annat Umbraco, WordPress, EpiSErver, Laravel, Craft CMS, Vue.js och HubSpot. Vi anpassar ramverk och teknik efter våra kunders behov.

Vi strävar alltid efter att skapa lukrativa och långsiktiga lösningar åt våra kunder, och utformar webbplatsen ur strategisk, teknisk och användarvänlig synpunkt för att uppnå de övergripande mål ni har med sajten.

Målet med er webbplats

Hur vill ni att den nya webbplatsen ska hjälpa er? Vilka resultat hoppas ni kunna åstadkomma genom den? Ju tydligare syftet med webbplatsen är, desto bättre resultat kan vi uppnå.

Läs mer om hur vi arbetar med webbutveckling →

Ett urval av den utveckling vi kan hjälpa till med:

  • Webbutveckling, backend och frontend
  • Specialanpassade och egenutvecklade CMS
  • Integrationer mot externa system
  • Betallösningar/e-handel
  • Systemutveckling, t.ex. medarbetarportaler, forum
  • Förvaltning; drift, hosting och vidareutveckling

KAN hjälper er att utveckla en webbplats som omvandlar besökare till leads, med hjälp av digital strategi, koncept, design och kommunikation. Hör av er så berättar vi mer om det.

HubSpot-sajt till Stratsys

Business inquiries

Berätta om era utmaningar för oss, vi har erfarenhet från hundratals case och kan guida er i era vägval.