Webbyrå WordPress

Vi är experter på WordPress

WordPress är världens mest använda webbplattform, och vi på KAN har arbetat med WordPress i över tio år. Söker ni en webbyrå som är expert på WordPress tillsammans med professionell webbdesign, digital strategi och sökmotoroptimering har ni hittat rätt.

KAN är en webbyrå/digitalbyrå med många års erfarenhet av webbproduktion i WordPress. Vi kan skapa webbplatser i vilken design som helst och nästan inget är omöjligt. Om ni funderar på att använda WordPress för företaget så kan vi hjälpa er fatta rätt beslut.

Det finns mängder av bra plugins och specialfunktioner till WordPress, och det som inte finns kan vi skapa. Vi hjälper er installera senaste versionen samt de plugins och funktioner ni önskar.

Integrationer mot WordPress

Behöver ni koppla er webbplats till ett externt system? Dazy har bred erfarenhet av att integrera WordPress mot ett antal system, såsom Intelliplan, Pyramid, Fortnox mfl. Kolla med oss vad som behövs i form av dokumentation runt API och hur er webbplats behöver förberedas.

WooCommerce

En utmärkt e-handelsplattform i form av ett WordPress-plugin för företag som vill sälja produkter och tjänster online. KAN kan åta sig att bygga upp hela lösningen med unik design och koppling mot olika betaltjänster såsom Klarna, PayEx, Paypal, Swish etc.

Medarbetarportal

Att skapa sin egen, skräddarsydda medarbetarportal eller intranät kan fungera utmärkt i WordPress. Skicka in era önskemål till oss så hjälper vi er reda ut vad som är möjligt.

Utbildningsplattform

Utbilda er personal, partners eller kunder genom en egendesignad utbildningsportal med videokurser, quiz och prov. Låt ledningen moderera och utläsa statistik för att överblicka status.

Några fördelar med WordPress:

  • Vi kan skapa en webbplats i vilken design som helst.
  • WordPress har en intuitiv administrationspanel.
  • Uppdatering av webbplatsens innehåll görs online.
  • Bygger på öppen källkod och används kostnadsfritt.
  • Plattformen utvecklas ständigt.
  • WordPress rekommenderas av Google för SEO.
  • Man kan uppdatera hemsidan från mobila enheter.
  • Man är som kund inte bunden till en leverantör.
Digital byrå åt Svensk Mäklarstatistik

WordPress started as just a blogging system, but has evolved to be used as full content management system and so much more through the thousands of plugins, widgets, and themes, WordPress is limited only by your imagination. — WordPress.org

Business inquiries

Berätta om era utmaningar för oss, vi har erfarenhet från hundratals case och kan guida er i era vägval.