Webbyrå Stockholm

Webbyrån för företag och organisationer som vill växa

Dazy är webbyrån i Stockholm som skapar förutsättningarna för er tillväxtresa. Vi tar fram de strategiska, visuella och tekniska delarna som krävs för att ett bolag ska lyckas med sin digitala satsning.
Hör av er till oss om ni söker en långsiktig partner i en webbyrå, och ser fördelar med en fullservicebyrå.

Läs mer om oss och vad vi gör här nere

Vi ser till hela kundresan

Dazy är en webbyrå med ett helhetstänk. Vi ser webbplatsen som navet i er kommunikation, och kan hjälpa er med kundresan före och efter er målgrupp besöker webbplatsen. Vi arbetar med beprövade metoder och processer inom branding, UX-design, app- och webbutveckling, digital marknadsföring och analys. Helhetserbjudandet innefattar också support, hosting, förvaltning och optimering efter lansering.

Vi jobbar med bolag med ambition och vilja att utvecklas. Med dessa förutsättningar kan vi hjälpa ert företag att blomma upp. Söker ni ett långsiktigt samarbete med en fullservicebyrå kan Dazy vara er partner.

Prata webbutveckling med oss

Använd formuläret här så återkopplar vi så snart som möjligt.


Om Dazy

Sedan 2001 har Dazy hjälpt företag med sin kommunikation, design och teknik för att att positionera sig och lyfta digitalt. Numera vet de flesta som jobbar inom marknad att en genomtänkt och högpresterande webbplats med en digital marknadsföringsstrategi är viktig för de flesta verksamheters utveckling. Den är ofta avgörande för att företaget ska kunna växa eller rent av överleva.

Dazy består av drygt tjugofem erfarna medarbetare och vår expertis är att skapa de digitala och kommunikativa verktyg som oftast krävs när ett företag ska nå toppen av sin potential. Tveka inte att höra av er till oss, vi älskar att prata digitala utmaningar!

 Hubspot partnerbyrå Stockholm

HubSpot-sajt till Stratsys

Så här skapar vi er digitala närvaro:

 1. Insikter — Vi inleder med en förstudie där vi samlar in och kartlägger all information som behövs för att besvara vem, vad, hur, när och varför. Beroende på era behov kan det handla om ert varumärke, målgrupper, positionering och ert erbjudande. Därefter utformas en strategi och plan för produktion.
 2. Visualisering — Vi visualiserar förslag/mockups till lösningar och skapar prototyper. Det kan handla om appar, webbplatser, rebranding, nytt varumärke, content (copy, foto, video, illustrationer, animerat) och print.
 3. Produktion — Produktion genomförs agilt med löpande avstämningar och tester. Vi kan ta hand om all teknisk infrastruktur och drift.
 4. Grow — Efter lansering arbetar vi med marknadsföring, mätning, analys och vidareutveckling. En digital lösning och marknadsföring är under ständig förbättring, baserat på data. Vi jobbar med content marketing, sociala medier, SEO/SEM och marketing automation inom konceptet inbound marketing. Vi är Google och Hubspot partner.

Läs mer om vad vi gör inom:

Varför söker ni en webbyrå?

Den viktigaste frågan att reda ut med sin webbyrå är varför ni anser att ni behöver en ny webbplats. Många beställare förklarar att den befintliga webbplatsen inte är tillräcklig i någon mån, till exempel att den inte är representativ för bolaget eller att den är svår att arbeta med, eller att den inte kommer högt upp på Google. Men dessa svar döljer det verkliga svaret; vad man faktiskt vill uppnå med sajten. Det verkliga målet med webbplatsen är knappast att sajten ska vara snygg och representativ, lätt att uppdatera eller att den ska vara sökmotoroptimerad. De är endast medel för att uppnå något, men vad? Vem ska den attrahera och vad vill ni att målgruppen ska göra?

En webbyrå som bygger professionella webbplatser vill skapa en lukrativ och långsiktig lösning åt sin kund, och har kompetens att reda ut hur sajten ska utformas strategiskt, tekniskt och ur användarsynpunkt för att uppnå webbplatsens övergripande mål. Därför är det bra om ni kan börja med att prata om affärsmål, alltså syftet till att ni planerar en ny webbplats. Det hjälper oss att förstå vad ni vill uppnå och därmed att föreslå rätt lösningar.

Klicka här för att kravställa en webbplats

Vad är en webbplats egentligen?

En modern webbplats är ett kommunikationsverktyg med ett syfte, ett syfte som ska gå att mäta, utvärdera och skruva på. Webbplatsen är viktigare i dag än för bara fem år sedan då den har blivit central i ett företags kommunikation mot omvärlden. Eftersom den är affärskritisk för många företags verksamhet är det också av yttersta vikt att man planerar och utvecklar webben på rätt sätt. Man bör se webbplatsen som en del av, rent av navet i, sin övriga kommunikation, marknadsföring, försäljning och rekrytering. Dessa delar sitter ihop med webbplatsen och måste planeras som en helhet med gemensamma mål. Diskutera med webbyrån vad de är bäst på och jämför det med vad ni ser behov av.

Här är några vanliga kompetenser en webbyrå behöver:

 • Digital strategi
 • Varumärkesutveckling
 • Content (copywriting, foto/bild, video)
 • SEO, digital marknadsföring och analys
 • Inbound marketing
 • Webbdesign och grafisk design
 • Frontend- och backendutveckling
 • Support, förvaltning och hosting

En modern webbplats är som en digital medarbetare som aldrig sover, en medarbetare som också behöver utvärderas och utvecklas löpande. Detta hjälper vi er med.

Fråga chans på oss

Söker ni en digital samarbetspartner?
Ring oss på 08 – 545 633 00 eller maila till hej@dazy.se. Vi hörs!