Nordic BioSite

Miljontals produkter i nytt fodral

Sedan 1997 erbjuder Nordic BioSite miljontals produkter och en stor mängd kunskap inom forskning och diagnostik. Vi inledde vårt samarbete våren 2018 och sedan dess har vi strukturerat, skapat och moderniserat. Resultatet? 4 miljoner produkter i ett helt nytt fodral! ??

Rent och snyggt!

Nordic BioSite ville skapa något tydligt och nytänkande. Med design, struktur och modernisering som språngbräda tog vi fram en avskalad visuell identitet med sobra typsnitt och dova färger för att sätta den stora mängden innehåll i fokus. Vi skapade tydliga flöden och gjorde det lättare att orientera sig bland alla produkter och all information. Förutom att skapa ett nytt visuellt uttryck, fick vi också förkovra oss i komplex kod.

Three is a magic number, yes it is ?

Det blev ett tekniktungt projekt där vi på Dazy framförallt stod för frontend-utvecklingen. Förutom att arbeta tillsammans med Nordic Biosite hade vi också ett nära samarbete med deras IT-byrå Larv-IT som ansvarade för backend-utvecklingen. Två kan många gånger vara bättre än en, och tre parter tillsammans den här gången blev smashing! ✨Spana in resultatet här: nordicbiosite.com