Alltid på din sida av bordet

Visa att Fylgia är en stor men personlig advokatfirma

Fylgia är stora nog att ge sina klienter fullservice i alla affärsjuridiska frågor, men också måna om att behålla den personliga kontakten. Därför var det viktigt att den nya webbplatsen kommunicerade både dessa sidor.

Uppdraget blev att ta fram ett kommunikationskoncept som förmedlade rätt saker och en modern design som understödde deras budskap.

Utöver webbproduktion bestod uppdraget även i att ta fram en ny, modern profil där också logotypen skulle moderniseras.

Modern design med personlighet

Med utgångspunkt i Fylgias grafiska profil skapade vi en luftigare, behaglig design med mer färg.

Utöver designen tog vi fram nya budskap till Fylgia: Alltid på din sida av bordet och Din partner i blåsväder. Budskap som uttrycker deras personliga engagemang gentemot sina kunder och som signalerar trygghet.

Med avstamp i den nya kommunikationen tog vi fram ett bildmanér samt rörlig bild som stödjer dessa budskap.

En viktig funktion på den nya webbplatsen är att medarbetare, tjänster och kundcase är sammankopplade för större besökarnytta, relevans och SEO.

Webbplatsen sökmotoroptimerades så att den går att hitta på ett antal viktiga sökbegrepp. Fylgia.se har på några månader tagit sig upp på Googles förstasida på sökbegreppen ”Advokatfirma Stockholm” & ”Advokatbyrå Stockholm”.

Hitta rätt jurist

Genom kopplingar till rättsområdena och annan data är det enkelt att hitta en medarbetare för det man söker. Filtrera fram på position och rättsområde så presenteras de medarbetare man kan tänkas vilja kontakta.

Bakgrundsvideo

Med utgångspunkt från konceptet ”Alltid på din sida av bordet” tog vi fram en bakgrundsvideo till Fylgia med deras riktiga personal som stödjer deras motto.