Glada och möra efter inspirerande kickoff i Åre!

Konferens Åre

Årets inledande kickoff hölls i Åre med ett fullspäckat schema. Vi inledde långhelgen med en inspirerande konferens där vi gick igenom våra resultat från Årets byrå och diskuterade vår förbättringspotential, men också applåderade oss själva för våra styrkor och framgångar.

Vi konstaterade bland annat att våra styrkor är sådant som är svårt att vara bra på, till exempel digital kompetens, kreativitet och engagemang. Våra och branschens främsta utmaningar hade vi ganska bra koll på innan resultatet från tävlingen presenterades, därför hade vi redan påbörjat ett internt förbättringsarbete. Så nästa år kommer vi att vara en riktigt farlig utmanare i kategorin digitalbyrå.

Det var glädjande att alla medarbetare engagerade sig och att vi var så eniga i hur vår utveckling ser ut. Många bra förslag kom upp som vi nu tar vidare i vårt förbättringsarbete.

Frithjof, som håller i rodret i vårt arbete med inbound marketing, berättade om hur vi arbetar med att hjälpa våra kunder växa. Vi tittade på Hubspot och principerna för inbound marketing så att alla i teamet är med i båten. Vi konstaterade att det är en mycket spännande värld som berör alla på Dazy och vi kommer alla att utvecklas löpande som Hubspot partner.

Något som vi pratat om länge är Dazys företagskultur och värderingar. Nu var det dags att sätta dessa på pränt med en gruppövning som Frida och Johanna förberett. Även här var alla i teamet engagerade och kom med bra input, roligast var att alla var väldigt överens och vi kunde därför komma långt i arbetet. Vi har tillräckligt med underlag för att kunna rista ner ”the Dazy Wayz” inom kort.

Vi hade också lyckan att få med oss vår nya medarbetare My Ulvander, som officiellt började jobba hos oss som copywriter på måndagen efter kickoffen. Vilket bättre sätt kan man tänka sig att komma in i en ny arbetsplats än att hänga med hela gänget i Åre några dagar? My fick en snabblektion i vilka vi är, vad vi gör och vad vi står inför. Varmt välkommen My!

Dazy i backen

Inget Åre utan skid-/brädåkning, bastu och firande! Det var inte många backar som undkom Dazys valla, bastun var för liten för oss alla så det blev trångt och mysigt när vi turades om att basta mellan snöbadandet, och festandet kan vi sammanfatta med att vi skulle behövt en helg till för att vila…

Kickoff Åre

Nästa år får det nog bli en dag extra i Åre känns det som.