Välkommen Henrik!

Det började med ett förutsättningslöst möte på våning 22 i Skrapan och strax därpå blev Henrik erbjuden en tjänst som projektledare. Här på Dazy kommer han främst att driva olika kundprojekt och fokusera på digitala säljprocesser via kreativ Inbound och Content Marketing.

Från Sverige via Australien till England

Henrik är utbildad vid Berghs School of Communication och har studerat både i Australien och vid universitet i London. Efter tre år på vift landade han i Sverige igen och här har han bland annat arbetat som Content & Social Media Manager på motorcykelmärket Yamaha. Närmast kommer han från digitalbyrån Invise där han har vässat sina projektledaregenskaper till det yttersta.

– Jag gillar att översätta strategier till praktiska genomföranden så att folk faktiskt vet vad de ska göra. Det är viktigt att alla i teamet känner att de förstår varför man gör något.

Flexibel lagspelare

Henrik har en förkärlek för det digitala och beskriver sig själv som väldigt flexibel i sin arbetsroll. Teamkänslan är viktig för att kunna göra ett bra jobb och Henrik ser fram emot att lära känna Dazy-gänget ännu bättre.

– Det roligaste med mitt jobb är att tillsammans med teamet få bygga upp olika strategier genom kreativ digital marknadsföring och att hitta vägar till att fånga kundens uppmärksamhet.

Basketfrälst biljardkung

När Henrik inte utformar digitala säljstrategier hittar vi honom framför en NBA-match eller så är han mitt uppe i ett parti biljard. Han är även intresserad av mat, men den största kärleken är basket. Intresset finns med honom från hemorten Södertälje och under säsongen blir det ett gäng matcher i veckan.

– Min drömresa går till San Francisco där jag vill heja fram Golden State Warrior på Oracle Arena, hoppas det blir nästa år!

Varmt välkommen till Dazy, Henrik!

Fråga chans på oss

Söker ni en digital samarbetspartner?
Ring oss på 08 – 545 633 00 eller maila till hej@dazy.se. Vi hörs!